main logo
1078

Ședința Primăriei, anulată. Protestatarii cer demisia viceprimarului

Ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău, programată pentru această dimineață, a fost suspendată din motive neclare în contextul în care zeci de protestatari s-au adunat în fața clădirii.

Ședința Primăriei, anulată. Protestatarii cer demisia viceprimaruluiȘedința Primăriei, anulată. Protestatarii cer demisia viceprimarului

Acolo urma să aibă loc reuniunea, cerând demiterea viceprimarului și validarea scrutinului local din 3 iunie, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Ședința nu o vom petrece astăzi. De ce? Vă spun mai târziu”, a declarat primarul interimar Ruslan Codreanu.

Oficialul le-a dorit angajaților „o săptămână ușoară” și i-a îndemnat să „facă toate lucrările, inclusiv ce ține de drumuri”.

De menționat că anunțul privind anularea ședinței a fost făcut în contextul în care zeci de protestatari, revoltați de invalidarea alegerilor din Chișinău, s-au manifestat în această dimineață în fața Primăriei, cerând demisia viceprimarului Nistor Grozavu și validarea rezultatelor scrutinului local din 3 iunie, în urma căruia 52% de locuitori au votat pentru candidatura lui Andrei Năstase la funcția de primar. 

Nemulțumiți de faptul că intrarea în Primărie a fost închisă după ora 8, când începe ziua de muncă a angajaților municipali, manifestanții s-au arătat dispuși să blocheze circulația rutieră. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării