main logo
2112

Ședința nocturnă PAS de la Președinție: Precizările făcute de Gavrilița

Prim-ministra, Natalia Gavrilița, a venit cu precizări după ședinței PAS de duminică seara, desfășurată la Președinție. Oficiala a precizat în debutul ședinței de Guvern că discuțiile date au fost organizate pentru un lucru mai eficient.

Ședința nocturnă PAS de la Președinție: Precizările făcute de GavrilițaFoto: realitatea.md

„Am avut anumite consultări în baza unor analize ce țin de lucru mai eficient al instituțiilor publice, am discutat cum am putea reformata anumite portofolii, ca să putem comunica mai bine, livra mai bine și îndeplini programul de guvernare, pentru că acesta este documentul în care are încrederea populația”, a declarat Gavrilița, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Duminică, în spațiul public se vehicula că Guvernul ar urma să demisioneze in corpore, iar noul cabinet să fie format de Dorin Recean. Primul care a abordat subiectul a fost Jason Jay Smart, corespondent Kiyv post și politolog american cu legături în Republica Moldova.

La scurt timp, la Președinție s-au adunat mai mulți membri ai PAS la o ședință, iar după ora 22:00 Radu Marian a spus presei că informațiile apărute în spațiul public despre schimbarea cabinetului de miniștri sunt zvonuri, însă nu a exclus remanierile.

Luni dimineața, Sorina Ștefîrță, purtătoare de cuvânt a șefei statului, comunica pentru bani.md că instituția a găzduit o ședință a formațiunii. De ce a trebuit să se desfășoare acolo întrunirea, deși Maia Sandu nu mai este membră a partidului, iar alte fracțiuni nu au fost invitate, nu se cunoaște.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării