main logo
1093

Ședința în cazul Marinei Tauber, amânată: Ce spun avocații

Ședința unde magistrații Curții de Apel Chișinău trebuiau să examineze recursul prin care avocații au cerut anularea măsurii de arest preventiv, în Penitenciarul nr. 13, pentru deputata Marina Tauber a fost amânată din motiv că însăși învinuita nu a fost escortată în instanță.

Ședința în cazul Marinei Tauber, amânată: Ce spun avocațiiFoto: știri.md

În cadrul ședinței, avocații au anunțat că dețin probe care ar fi o bază pentru anularea arestului preventiv, transmite Știri.md.

„Noi am solicitat amânarea în legătură cu prezentarea unor probe. Dorim să le prezentăm în fața instanței”, a declarat unul dintre avocații Marinei Tauber.

Reamintim că membrii și simpatizanții Partidului Șor protestează în fața Curții de Apel Chișinău.

Știri.md amintește că la data de 23 iulie, Marinei Tauber i-au fost înaintate învinuirile în dosarul finanțării ilegale a Partidului ȘOR.

Simpatizanți ai Partidului Politic „ȘOR”, însoțiți de membri și deputați, au venit în fața Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana pentru a protesta împotriva reținerii deputatei Marina Tauber.

Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de ore, fiind bănuită de falsificarea raportului financiar al partidului și finanțarea acestuia de către grupul criminal organizat, condus de Ilan Șor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării