main logo
574

Secretarul de stat al MAE, în discuții cu reprezentanți ai OSCE

Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor externe, Valeriu Mija, a avut o întrevedere cu ambasadorul Bakyt Dzhusupov, coordonator pentru activități economice și de mediu al Secretariatului OSCE, cu participarea șefei adjunctă a misiunii OSCE în Moldova, Izabela Hartmann.

Secretarul de stat al MAE, în discuții cu reprezentanți ai OSCEFoto: Mfa.gov.md

Discuțiile au vizat proiectele desfășurate în Republica Moldova de către biroul coordonatorului pentru activitățile economice și de mediu al OSCE pe dimensiunea II a OSCE și modalități de fortificare a cooperării pe această dimensiune, transmite Știri.md. 

Secretarul de stat al MAE a mulțumit reprezentantului OSCE pentru participarea activă a organizației la cea de-a 5-a ediție a Conferinței ministeriale a Platformei de Parteneriat pentru Republica Moldova, ce a avut loc pe 17 septembrie curent la Chișinău.

De asemenea, Valeriu Mija a exprimat recunoștință OSCE pentru sprijinul în Republica Moldova a diverselor proiecte ce țin de combaterea spălării banilor și a activelor virtuale, precum și atenuarea amenințărilor legate de schimbările climatice, etc.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării