main logo
1326

Sandu: Vom semna acordul cu PSRM pentru alegerile locale

Premierul Maia Sandu este de părere că un acord între PSRM și ACUM în vederea alegerilor locale, despre care a vorbit anterior și președintele Igor Dodon, trebuie semnat.

Sandu: Vom semna acordul cu PSRM pentru alegerile localeFoto: Știri.md

Premierul a spus că este vorba despre un „acord de neagresiune în campanie”, transmite Știri.md.

„E o opțiune de a demonstra că putem să facem campanie pe subiecte și pe probleme. Fără să repetăm experiențele cu atacuri la persoane, cu prezența masivă geopolitică”, a declarat Maia Sandu în cadrul unui interviu pentru Cotidianul.

Comentând anumite inițiative din societatea civilă, ca la Chișinău PSRM și ACUM să aibă un candidat comun, Maia Sandu a spus că nu este luată în calcul o astfel de variantă și ambele entități politice vor avea candidați.

Pentru prima dată în spațiul public a vorbit președintele Igor Dodon, săptămâna trecută, în cadrul unui interviu pentru Cotidianul.

„Nu ne atacăm. Convenim că în momentul în care câștigă reprezentantul uneia dintre aceste două forțe, îi propune celui care a pierdut funcția de viceprimar. Să fie o înțelegere din start, că consilierii socialiști și cei de la ACUM fac coaliție în CMC, că se renunță la retorica geopolitică. Și tot așa putem face și în raioane”, a menționat președintele.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării