main logo
1906

Sandu: UE nu vrea justificări patetice, ci investigarea fraudei bancare

Instituțiile UE vor să vadă progrese reale în investigarea furtului miliardului și a altor scheme de corupție și nu doar justificări patetice din partea Procuraturii.

Sandu: UE nu vrea justificări patetice, ci investigarea fraudei bancareFoto: știri.md

Declarația a fost făcută de președintele Maia Sandu după revenirea din vizita oficială de la Bruxelles, transmite Știri.md.

Potrivit Maiei Sandu, Uniunea Europeană vrea să ne ajute, însă vrea să vadă în țara noastră un partener de încredere.

"Trebuie să avem o guvernare stabilă și responsabilă. Când acestee lucruri se vor întâmpla, toate fondurile europene vor fi deblocate și mult mai mult ajutor va veni pentru cetățenii R. Moldova. M-am convins că decidenții UE cunosc foarte bine ce se întâmplă în țara noastră. Ei cunosc foarte bine interesele din spatele ultimelor decizii ale Guvernului Chicu și ale deputaților PSRM-Șor. 

Instituțiile UE vor să vadă progrese reale în investigarea furtului miliardului și a altor scheme de corupție și nu doar justificări patetice din partea Procuraturii și a altor organe de drept din R. Moldova. UE își dorește aceleași lucruri pe care le cer și cetățenii", a mai declarat Maia Sandu.

Știri.md amintește că Maia Sandu a întreprins o vizită la Bruxelles, Belgia, în perioada 17-19 ianuarie, unde a avut mai multe întrevederi importante cu oficiali europeni.

Citește și: Maia Sandu: Alegerile anticipate trebuie să se întâmple cât mai curând

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării