main logo
1132

Sandu: Socialiștii vor spune la Bruxelles dacă susțin cursul european

Reprezentanții Partidului Socialiștilor urmează să fie invitați la Bruxelles pentru a spune clar dacă susțin parcursul european al R. Moldova.

Sandu: Socialiștii vor spune la Bruxelles dacă susțin cursul europeanFoto: stiri.md

Despre asta a anunțat prim-ministrul Maia Sandu în cadrul unui interviu acordat la Kiev pentru „Radio Svoboda”, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Știu că vor fi invitații pentru reprezentanții PSRM la Bruxelles pentru ca ei să spună acolo direct că susțin cursul european al R. Moldova. E important ca toate forțele politice să spună că ele vor ca într-o zi R. Moldova să fie parte a Uniunii Europene și ele vor lucra la asta și nu se vor opune”, a declarat Maia Sandu.

Întrebată de jurnalistul ucrainean dacă există șanse ca socialistul Igor Dodon să-și retragă declarațiile anterioare ce țin de integritatea teritorială a Ucrainei și regiunea Crimeea, Maia Sandu a recunoscut că a purtat discuții la acest subiect cu Dodon.

„Eu sper că acest lucru se va întâmpla. Eu am vorbit cu președintele că el trebuie să facă acest lucru, pentru că este important pentru noi să avem relații bune cu vecinii noștri și cu România, și cu Ucraina”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării