main logo
16817

Sandu refuză dezbaterea cu Dodon: Aruncă 3 minciuni într-o propoziție

Candidata PAS, Maia Sandu, a dat de înțeles că nu va merge la dezbateri cu contracandidatul său, Igor Dodon, după falsurile distribuite despre ea în spațiul public.

Sandu refuză dezbaterea cu Dodon: Aruncă 3 minciuni într-o propozițieColaj: știri.md

În cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a declarat că nu mai are ce discuta cu Igor Dodon după toate minciunile sale, transmite Știri.md.

"Am văzut cu toții în ultimele zile că Dodon a ajuns în ultimul hal. A coborât direct în glod. E isteric, țipă la oameni, toarnă minciuni cu găleata, sperie cu falsuri și învrăjbește societatea. Să nu mai pierdem timpul cu un om prăpădit, panicat, speriat și singur care s-a băgat în glod și încearcă să ne tragă pe noi toți acolo.

Am insistat să avem o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes naţional, subiecte economice, depășirea crizei sanitare, combaterea corupției, dar ori de câte ori este chemat să discute probleme serioase, Igor Dodon nu face altceva decât să arunce 3 minciuni într-o propoziție.

Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea, sunt cele cu procurorii. Avem nevoie de un președinte pentru oameni, nu unul care vrea să le obțină voturile prin minciuni", a menționat Maia Sandu.

Totodată, lidera PAS și-a cerut scuze de la cetățenii R. Moldova:

"Îmi cer scuze pentru că sunteți obligați să ascultați în această campanie minciuni și mârșăenii. Îmi exprim regretul față de angajații statului, primarii care sunt șantajați și amenințați să aducă liste, semnături și garanții. Igor Dodon, e rușinos să umilești oamenii în așa hal. Toți cetățenii merită să fie respectați, indiferent ce opțiuni politice au. După 15 noiembrie nimeni nu o să vă impună să mergeți împotriva propriilor convingeri", a declarat Maia Sandu.

Știri.md precizează că Igor Dodon și Maia Sandu, cei doi candidați la alegerile prezidențiale, ar urma să se întâlnească miercuri, 11 noiembrie, la unica dezbatere electorală din campania electorală pentru turul doi de scrutin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării