16 septembrie, 22:59
581
0
Sandu răspunde acuzațiilor lansate de Filat și Năstase: Discuții firești
16 septembrie, 22:59
581
0

Lidera PAS, Maia Sandu, neagă acuzațiile lansate de către Andrei Năstase și de către Vlad Filat, precum reprezentanții PAS le-ar propune primarilor care fac parte din formațiunile acestora să treacă la PAS.

Foto: știri.md

„Nu facem astfel de lucruri, sunt discuții firești pe care orice candidat care se vede în turul doi trebuie să le facă”, susține Maia Sandu, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

„Eu am discutat cu d-ul Năstase și l-am sfătuit că dacă chiar crede că o să ajungă în turul doi, să meargă de pe acum să discute cu primarii PAS, pentru că în turul doi va fi foarte puțin timp.

Este un dialog care se poartă la nivelul partidelor ca să obțină sprijin în turul doi. Este important ca să discuți și cu primarii. Noi am mers în foarte multe localități în această vară, am vorbit și cu foarte mulți primari. Mulți primari vin la întâlnirile noastre.

Da, în calitate de candidat la alegerile prezidențiale le spun primarilor care este viziunea mea și cu ce îi voi ajuta. (…) Da există discuții, dar sunt discuții firești.

Nu facem astfel de lucruri, sunt discuții firești pe care orice candidat care se vede în turul doi trebuie să le facă“, susține lidera PAS.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter