main logo
818

Sandu le răspunde democraților: Jizdan poate să speculeze la nesfârșit

Ce se întâmplă astăzi pe drumurile din R. Moldova „este rezultatul unei politici proaste de-a lungul timpului pe acest domeniu”.

Sandu le răspunde democraților: Jizdan poate să speculeze la nesfârșitColaj: știri.md

Este răspunsul prim-ministrei Maia Sandu la acuzațiile democraților, care susțin că accidentele rutiere din ultima perioadă ar fi un efect în urma demisiilor făcute la MAI după instalarea noii guvernări, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Dl Jizdan poate să speculeze la nesfârșit, dar cetățenii R. Moldova știu ce s-a întâmplat până acum la MAI, cum au fost folosiți polițiștii pentru a proteja regimul oligarhic, anumite personaje și întreprinderile lor și mai puțin Poliția a lucrat pentru cetățeni”, i-a dat Maia Sandu replica ex-ministrului de Interne Alexandru Jizdan.

Șefa Executivului a anunțat că, mâine, va fi prezentat un plan de acțiuni imediate pe care le va întreprinde Ministerul de Interne și alte instituții pentru a redresa situația.

„Vom prezenta și politicile pe care le propunem noi pe termen mediu ca să reducem numărul accidentelor”, a precizat Maia Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării