9 oct, 2019 17:52
676
1
Sandu le răspunde democraților: Jizdan poate să speculeze la nesfârșit
9 oct, 2019 17:52
676
1

Ce se întâmplă astăzi pe drumurile din R. Moldova „este rezultatul unei politici proaste de-a lungul timpului pe acest domeniu”.

Colaj: știri.md

Este răspunsul prim-ministrei Maia Sandu la acuzațiile democraților, care susțin că accidentele rutiere din ultima perioadă ar fi un efect în urma demisiilor făcute la MAI după instalarea noii guvernări, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Dl Jizdan poate să speculeze la nesfârșit, dar cetățenii R. Moldova știu ce s-a întâmplat până acum la MAI, cum au fost folosiți polițiștii pentru a proteja regimul oligarhic, anumite personaje și întreprinderile lor și mai puțin Poliția a lucrat pentru cetățeni”, i-a dat Maia Sandu replica ex-ministrului de Interne Alexandru Jizdan.

Șefa Executivului a anunțat că, mâine, va fi prezentat un plan de acțiuni imediate pe care le va întreprinde Ministerul de Interne și alte instituții pentru a redresa situația.

„Vom prezenta și politicile pe care le propunem noi pe termen mediu ca să reducem numărul accidentelor”, a precizat Maia Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter