322
0
Sandu l-a felicitat pe Cioloș: Un prieten și un apărător al democrației
322
0

Premierul Maia Sandu a transmis un medaj de felicitare pentru Dacian Cioloș, după ce a fost ales în funcția de președinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Colaj: Stiri.md

Potrivit Maiei Sandu, Dacian Cioloș este un prieten și un apărător al democrației și statului de drept în țara noastră, transmite Știri.md.

"Îi adresez sincere felicitări domnului Dacian Cioloș pentru alegerea domniei sale în funcția de Președinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Pentru Republica Moldova este esențial să aibă cât mai mulți prieteni în instituțiile europene, iar domnul Cioloș este un prieten și un apărător al democrației și statului de drept în țara noastră.

Guvernul de la Chișinău îi dorește domnului Cioloș mult succes în realizarea obiectivelor pe care și le propune și, mai ales, în promovarea apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană", a scris pe pagina sa de Facebook, Maia Sandu.

Știri.md menționează că Dacian Cioloș a fost ales miercuri liderul grupului Renew Europe din Parlamentul European, cu 65 de voturi ”pentru” și 41 de voturi ”împotrivă”. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter