main logo
509

Sandu: Inițiativele sociale pot fi realizate dacă PDM nu va fura din buget

„Pachetul social pentru Moldova", propus de Partidul Democrat, şi alte iniţiative sociale similare nu pot fi puse în aplicare fără ca democraţii să nu mai fure din buget.

PAS: Inițiativele sociale pot fi realizate dacă PDM nu va fura din bugetPAS: Inițiativele sociale pot fi realizate dacă PDM nu va fura din buget

Potrivit agenţiei Infotag, o declaraţie în acest sens a făcut preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, marţi, la o conferinţă de presă, transmite Știri.md

Potrivit ei, "pentru realizarea acestor iniţiative sunt necesari bani publici, care nu mai ajung la astfel de proiecte, deoarece sunt furaţi de guvernarea actuală". 

"Guvernarea trebuie să înceteze să mai fure banii publici şi să calce în picioare procesele democratice. Doar în acest mod avem şansa de a relua finanţarea externă şi de a direcţiona o parte din aceasta spre implementarea unor proiecte sociale. În orice alte variante, acestea sunt doar vorbe goale", spune Sandu.

După cum a informat anterior Infotag, mai înainte ea a promis că, în calitate de prim-ministru al unui posibil guvern minoritar, va reuşi să restabilească cooperarea cu Uniunea Europeană şi să atragă 200 mil. euro în Moldova în primele şase luni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării