main logo
1332

Sandu, în discuții cu Efros: Instituțiile de ordine devin mai puternice

Problemele de securitate și ordine publică au fost printre subiectele discutate de președinta Maia Sandu cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros.

Sandu, în discuții cu Efros: Instituțiile de ordine devin mai puterniceFoto: președinte.md

„Instituțiile de ordine din țara noastră devin mai puternice. Acestea au reușit, în cele mai dificile momente din ultimii ani, să asigure ordinea constituțională și siguranța cetățenilor. De asemenea, Moldova pune umărul, alături de alte state europene, la menținerea unei Europe a solidarității, unde țările se ajută reciproc și, împreună, previn sau lichidează consecințele dezastrelor naturale și contribuie la securitatea oamenilor”, a menționat Maia Sandu, transmite Știri.md.

Totodată, președinta a subliniat importanța continuării eforturilor de consolidare a instituțiilor, așa încât acestea să acționeze și mai eficient în interesul cetățeanului și să devină reziliente în fața oricăror provocări la adresa securității naționale.

„Despre creșterea profesionalismului angajaților Ministerul Afacerilor Interne, contribuția țării noastre la pacea și securitatea regională și importanța de a avea grijă acasă, în Moldova, de securitate și ordine publică, am discutat cu ministrul Efros”, a mai precizat șefa statului.  

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării