main logo
768

Sandu: În această perioadă este important ca economia să supraviețuiască

Președintele Maia Sandu consideră că în actuala perioadă dificilă, când Moldova se confruntă cu o criză energetică și alte provocări legate de războiul din Ucraina, "este important ca economia să supraviețuiască și să se dezvolte".

Sandu: În această perioadă este important ca economia să supraviețuiascăFoto: știri.md

După cum a comunicat serviciul de presă al președintelui pentru Infotag, ea a spus acest lucru joi, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Camerei de comerț și industrie (CCI), transmite Știri.md.

"Dezvoltarea dezvoltarea economică este o prioritate importantă a guvernării, ea fiind cheia pentru bunăstarea cetățenilor, dar și pentru consolidarea proceselor democratice. Țara noastră poate fi prosperă doar cu o economie vibrantă", a spus președintele.

În cadrul întâlnirii au fost discutate problemele cu care se confruntă agenții economici în activitățile lor, precum și măsurile de sprijinire a antreprenorilor. 

Printre acțiunile care vizează susținerea economiei, președintele a numit reforma fiscală și a justiției, modificări în legislația muncii și reforma educației, pentru a pregăti mai bine forța de muncă.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării