main logo
3892

Sandu, după obținerea statutului: Avem o șansă reală de a ne dezvolta

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a ieșit în această dimineață într-un briefing de presă cu un mesaj către conaționali.

Sandu, după obținerea statutului: Avem o șansă reală de a ne dezvolta

”Dragi cetățeni, vă mulțumesc!”, le-a spus Maia Sandu cetățenilor după obținerea statutului de țară candidată la aderarea la UE, transmite Știri.md.

Șefa statului a accentuat că acest statut va contribui la deschiderea unor noi oportunități pentru țara noastră, lucru pentru care autoritățile trebuie să curețe instituțiile corupte și să implementeze reforma justiției.

De asemenea, Maia Sandu a accentuat faptul că decizia Comisiei Europene este o un semn pozitiv în contextul în care R. Moldova se confruntă cu mai multe crize, iar la hotare se desfășoară un război.

”Atâta timp cât va continua războiul, situația economică va fi dificilă, de aceea ne dorim restabilirea păcii”, a menționat șefa statului.

”Acum prioritatea noastră este combaterea corupției. Știm că avem mult de lucrat. Acum avem o șansă reală de a ne dezvolta”, a mai adăugat Maia Sandu.

În cele din urmă, președintele țării a îndemnat toate forțele politice să se mobilizeze și să se unească pentru a obține rezultate pozitive în parcursul european.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării