main logo
891

Sandu, Duda și Zelenski vor avea o întrevedere la New York

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, șeful statului din Polonia, Andrzej Duda, și cel din Ucraina, Vladimir Zelenski, vor avea o întrevedere la New York, în cadrul vizitei de lucru, unde vor participa la lucrările celei a 76 sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.

Sandu, Duda și Zelenski vor avea o întrevedere la New YorkColaj: știri.md

Deși Președinția Republicii Moldova nu a anunțat agenda și programul președintei Maia Sandu de la New York, informația dată se regăsește pe site-ul Administrației Prezidențiale a Poloniei, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Totodată, Președinția Poloniei anunță că la discuțiile trilaterale ale celor trei țări, cu reprezentarea de către șefii statelor, va participa și prim-ministrul Georgiei, Irakli Garibashvili.

La sesiunea ONU va participa și ministru de Externe al Moldovei, Nicu Popescu.

Amintim că Maia Sandu se va afla, în perioada 21-22 septembrie, la New York, SUA, unde va participa la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite. 

Miercuri, 22 septembrie, Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă – 13:00/20:00, ora Chișinăului).

Precizăm că ultima întrevedere între Maia Sandu și cei doi președinți ai Poloniei și Ucrainei a avut loc la 27 august, în țara noastră, cu prilejul celor 30 de ani de la obținerea independenței țării noastre.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării