main logo
13249

Maia Sandu: Igor Dodon pune la cale un următor furt al miliardului, împreună cu Veaceslav Platon

Igor Dodon pregătește un următor furt al miliardului cu ajutorul lui Veaceslav Platon.

Maia Sandu: Igor Dodon pune la cale un următor furt al miliarduluiFoto: captură video

Cel puțin asta a declarat candidata PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, care a susținut un briefing de presă în această dimineață, transmite Știri.md.

Sandu spune că după ce Dodon a pierdut în primul tur al alegerilor prezidențiale, el este gata la orice crimă, cerând ajutor de la cei mai mari bandiți din țară.

"Dodon a primit o palmă zdravănă de la cetățeni. Asta se întâmplă atunci când îți bați jos de oameni în așa hal. Acum el se simte prins în colț, simte că îi fuge pământul de sub picioare și este gata să dea foc la țară.

Mai grav, ca să se mențină la putere, Dodon a cerut ajutorul celor mai gravi bandiți, în schimb eliberând-i de la închisoare sau micșorându-le termenul de condamnare. Acești bandiți umblă la libertate, merg la agenții economici și cu pistolul la tâmpla oamenilor cer bani pentru ca să finanțeze campania lui Igor Dodon.

La fel, tot de dragul banilor, Igor Dodon i-a dat undă verde lui Veaceslav Platon pentru o nouă hoție bancară de proporții. Dodon pune la cale un următor furt al miliardului. Dodon le promite protecție tuturor hoților care îl sprijină în această campanie electorală. El este disperat, se simte ca o fiară încolțită și după ce a vândut țara este gata să vândă și viitorul oamenilor din R. Moldova", a declarat Maia Sandu.

În acest context, candidata PAS îndeamnă oamenii să iasă pe 15 noiembrie la vot, pentru a putea învinge toți hoții de la putere.

"E de datoria noastră să alungăm bandiții de la conducerea țării. El nu are nici o armă deopotrivă votului nostru. Nicio minciună nu poate opri un popor care e furat și batjocorit. Avem 10 zile în care să muncim împreună și să-l alungăm de la putere. Pe 15 noiembrie îl dăm jos și începem să rezolvăm probele adevărate ale țării", a conchis Sandu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării