main logo
1836

Sandu, dialog cu vicepreședinta SUA: Am discutat despre pacea în regiune

Președinta țării, Maia Sandu, a avut o discuție cu vicepreședinta Statelor Unite, Kamala Harris, în marja Summitului pentru pace în Ucraina, care se desfășoară în Elveția.

Sandu, dialog cu vicepreședinta SUA: Am discutat despre pacea în regiuneFoto: X/ Maia Sandu

„Am discutat despre parteneriatul puternic dintre Moldova și SUA și despre angajamentul nostru comun pentru pacea și securitatea în regiune. Așteptăm cu nerăbdare cooperarea noastră continuă”, a menționat Maia Sandu, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

Șefa statului a avut discuții cu mai mulți înalți demnitari. Cu președintele Letoniei a vorbit despre aprofundarea legăturilor dintre cele două state pe măsură ce Moldova avansează pe calea sa către UE.

„Am subliniat importanța conlucrării pentru ca viitoarele alegeri din Moldova să fie libere de interferențe maligne străine”, a spus Maia Sandu.

„Ne-am reafirmat sprijinul pentru aspirațiile spre democrație și UE ale poporului georgian. Suntem alături de Georgia, în timp ce ei luptă pentru un viitor mai luminos și democratic”, a accentuat Maia Sandu.

„Am discutat despre aspirațiile noastre comune ale UE, îmbunătățirea legăturilor economice și comerciale și promovarea turismului între țările noastre”, a spus Maia Sandu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării