1968
1
Sandu, despre relația sa cu Dodon: Avem discuții serioase
1968
1

Liderii partidelor de guvernare se întâlnesc în fiecare luni pentru a discuta agenda Parlamentului. Maia Sandu spune că Andrei Năstase, Zinaida Greceanîi și Igor Dodon au un parteneriat politic și încearcă să îl păstreze.

„Avem discuții serioase, complete, așa cum am convenit în acordul despre acest parteneriat politic. Avem un program de guvernare, pe care l-au votat toți și discutăm în cadrul acestor lucruri”, a declarat prim-ministrul Maia Sandu într-un interviu pentru Emisiunea Lumina, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.info.

Întrebată dacă o să îl ierte pe Igor Dodon pentru sabotajele politice făcute anterior, Maia Sandu a spus că nu contează ce simte la nivel personal.

„Contează ce este bine să facem pentru țară. Din momentul în care și PSRM votează pentru lucruri care sunt bune pentru țară. Din momentul în care ei au votat un Guvern pe care eu îl consider bun pentru că îl conduc, pentru un program pe care eu îl consider potrivit pentru situația în care se află RM, atât timp cât aceste angajamente vor fi îndeplinite, nu contează ce simt eu la nivel personal. Contează ce facem pentru țară. Eu nu am venit într-o funcție politică, publică acum, pentru confortul meu personal. Nu am nicio bătălie internă, atâta timp cât pot să fac lucrurile în care cred, și în care cred și colegii mei că sunt corecte”, a conchis Maia Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter