main logo
3114

Sandu, despre Filat: Nu îl văd în calitate de concurent politic

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, spune că nu îl vede în calitate de concurent politic pe fostul prim-ministru Vlad Filat. Totodată, politiciana nu exclude că „se fac tot felul de jocuri politice”.

Sandu, despre Filat: Nu îl văd în calitate de concurent politicColaj: știri.md

„Nu îl văd în calitate de concurent politic, nu îmi fac griji. Eu cred că cetățenii R. Moldova au înțeles că doar oamenii onești merită să-i conducă și pot să le rezolve problemele. Dar nu exclud că se fac tot felul de jocuri politice”, a spus Sandu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, transmite Știri.md.

Maia Sandu a mai precizat că nu avut nicio legătură cu Vlad Filat, după ce acesta a fost eliberat din închisoare.

„ – Ați discutat cu Vlad Filat? – Nu am discutat și nu am ce sa discuta. Dar dacă o să vă invite să vă întâlniți? – Nu răspund la numere necunoscute. – O țară întreagă știe că el nu și-a schimbat telefonul. – În schimb, eu mi-am schimbat numărul de telefon”, a declarat Sandu.

Filat a declarat că în politică nu intenționează să revină, dar nu va rupe legătura cu politicienii.

Întrebat ce intenționează să facă în viitorul apropiat, Vlad Filat a spus că principala sarcină este să repare prejudiciul pe care l-a adus persoanelor apropiate şi oamenilor care au avut încredere în el și pe care i-a dezamăgit, făcând mai multe greşeli politice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării