21 aug, 2019 18:57
1 370
0
Sandu, despre candidatura lui Năstase la Primăria Chișinău
21 aug, 2019 18:57
1 370
0

Colega de bloc electoral a lui Andrei Năstase, Maia Sandu, nu confirmă informația precum că Năstase ar fi candidatul comun al blocului la Primăria Chișinău. Contrar celor spuse de deputatul PAS Mihai Popșoi pentru Infotag, Sandu spune că decizia finală mai așteaptă.

Foto: noi.md

„Scuzați-mă, nu e această decizie. Domnul Popșoi a spus că-l va sprijini personal pe dl. Năstase dacă acesta va fi candidatul. Nu există o decizie finală. În momentul în care va exista, toată lumea o să o cunoască. 

Blocul ACUM o să aibă propriul candidat, ce fac socialiștii nu e treaba noastră”, a punctat Sandu, după ședința Guvernului, transmite Știri.md cu referire la Agora.

De menționat că vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PAS, Mihai Popşoi a declarat mai devreme pentru Infotag că Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va fi candidatul blocului ACUM la alegerea locale din municipiul Chişinău. 

Popșoi afirmase că informația urmează să fie anunțată oficial, însă cele două partide deja s-ar fi înțeles.

Întrebat personal dacă va candida la șefia municipalității, Năstase a declarat pentru Europa Liberă că decizia va fi luată „în scurt timp”.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter