27 iul, 2020 12:49
305
4

Sandu, despre campania electorală: Dodon va merge pe la case cu hrișcă

27 iul, 2020 12:49
305
4

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a făcut un nou apel către cetăţenii Moldovei în vederea susţinerii financiare a formaţiunii în preajma alegerilor prezidenţiale din 1 noiembrie.

Sandu, despre campania electorală: Dodon va merge pe la case cu hrișcăFoto: știri.md

Potrivit agenţiei Infotag, despre aceasta ea a scris pe pagina sa de facebook, unde a recunoscut că, "de la constituirea sa în 2016 şi până în prezent, PAS există datorită susţinerii financiare a oamenilor buni", transmite Știri.md.

Potrivit Maiei Sandu, care candidează la alegerile prezidenţiale din partea partidului său, în acest timp PAS "a comunicat transparent despre fiecare donaţie şi despre fiecare bănuţ cheltuit".

"Suntem recunoscători celor peste 2.000 de oameni care au contribuit financiar la dezvoltarea partidului. Dar acum, în ajunul momentului decisiv al anului 2020 - alegerile prezidenţiale, ne adresăm din nou după ajutor. În această campanie, Dodon va folosi zeci de milioane de lei din surse dubioase pentru a plăti oamenii ca să-l voteze şi va merge pe la case cu hrişcă şi cărbune, butelii de gaz şi alte cadouri electorale", a spus ea, afirmând că campania ei, dimpotrivă, "va fi transparentă, finanţată de oameni buni, iar banii vor fi cheltuiţi pentru materiale promoţionale".

Sandu a amintit că au mai rămas doar două luni până la începerea campaniei electorale şi intenţionează ca până la 1 octombrie să strângă 1 milion de lei.

Pe lângă ajutor financiar, liderul PAS a cerut celor care doresc "să devină voluntari în echipa ei electorală pentru alegerile prezidenţiale".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter