8 februarie, 09:08
754
2
Sandu: Cobzac merge pe supărare în alegeri pentru că i-am cerut socoteală
8 februarie, 09:08
754
2

Grigore Cobzac candidează în circumscripția Hîncești, deoarece este supărat, după ce lidera PAS, Maia Sandu i-a cerut socoteală pe o petiție venită pe numele companiei pe care o conduce familia sa.

Foto: știri.md

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica de la TV8, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„Domnul Cobzac se crede singurul membru de partid PAS și crede că toată lumea de dimineață până seară a urmărit ce s-a întâmplat în cazul conflictului lui cu alți membri. Situația când ei s-au certat (n.n. cu membrul PAS Igor Grosu) eu eram prim-ministru și nu am avut timp să-i acord suficientă atenție dlui Cobzac și acestui conflict”, a declarat Maia Sandu.

„Cobzac s-a mai supărat pe fatul că la un moment când au venit niște petiții pe compania pe care o conduce familia lui, evident, noi a trebuit să-l chemăm și să cerem socoteală. Toate aceste lucruri l-au supărat pe domnul Cobzac. El s-a distanțat, a fost și acel conflict la nivel local”, a mai precizat Sandu.

Lidera PAS, care i-a sugerat anterior lui Cobzac să se retragă din cursă, este convinsă că fostul membru PAS candidează la Hîncești doar din supărare.

„El merge pe supărare în această campanie și e păcat, pentru că în trecut a făcut eforturi, a avut realizări, eu nu cred că e cea mai bună etapă a carierei lui politice să meargă pe supărare și știind că dăunează și PAS-ului”, a mai spus Maia Sandu.

Grigore Cobzac, care candidează independent în cursa electorală pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din 15 martie în circumscripția Hîncești, a fost exclus din PAS pe 31 ianuarie curent, chiar de ziua lui, pentru „nerespectarea disciplinei în partid”.

În aceeași zi, președintele unei organizații locale Hâncești a PAS, Marcel Petrușan, care a anunțase anterior că nu o va susține pe candidata formațiunii în circumscripția Hîncești, ci pe Grigore Cobzac, a fost exclus din partid.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter