main logo
1937

Sandu: Batrîncea să se plângă la Moscova pentru că avem așa o inflație

„Batrîncea să se plângă la Moscova, pentru că la Moscova s-a luat decizia să se înceapă războiul împotriva Ucrainei și din cauza acestui război noi ajungem acum să avem această inflație mare”.

Sandu: Batrîncea să se plângă la Moscova pentru că avem așa o inflațieFoto: președinte.md

Astfel a comentat șefa statului, Maia Sandu, declarația lui Vlad Batrîncea, care a spus că „actuala guvernare duce RM spre genocid”. Declarațiile președintei au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate de la Moldova 1, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Eu îl voi întreba pe domnul deputat care este părerea lui despre ce se întâmplă în Ucraina, despre ce face Federația Rusă în raport cu cetățenii Ucraineni. Nu am văzut vreun calificativ al acestei agresiuni. 

În rest, noi suntem responsabili în fața cetățenilor, vom munci în continuare, iar deputatul Batrîncea să se plângă la Moscova, pentru că la Moscova s-a luat decizia să se înceapă războiul împotriva Ucrainei și din cauza acestui război noi ajungem acum să avem această inflație mare, aceste prețuri mari la resursele energetice ș.a.

Problema e acolo, nu aici, noi suntem oameni pașnici și vom lucra în continuare doar ca să îmbunătățim situația cetățenilor”, a spus Sandu.

Secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a declarat la protestul organizat, vineri, de PSRM în fața sediului central al Ministerului că actuala guvernare „duce Republica Moldova spre genocid”.

„Voi trebuie să plecați. Oamenii merită o guvernare mai bună”, afirmă Batrîncea.

Tot atunci, PSRM a anunțat că va înregistra în Parlament moțiunea simplă de demitere a ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării