main logo
1126

Sandu: ACUM are oameni pregătiți pentru un Guvern minoritar

Blocul ACUM are oameni pregătiţi pentru un guvern minoritar, a declarat Europei Libere lidera PAS, Maia Sandu, co-președinta Blocului ACUM.

Sandu: ACUM are oameni pregătiți pentru un Guvern minoritar

Ea a spus că în acest moment repetarea alegerilor nu este în beneficiul cetățenilor și că pentru ei cel mai important lucru este să se obțină prin Parlament trecerea legilor anti-oligarhice. Motiv pentru care ACUM solicită poziția de președinte al Parlamentului, transmite Știri.md cu referire la Europaliberă.org.

În opinia liderei PAS, socialiştii „au o credibilitate 0” în lupta anti-oligarhică, iar faptul că merg la Moscova atât de des arată că „nu sunt independenți”. 

Potrivit Maiei Sandu, socialiștii ar fi dependenți atât de Partidul Democrat, cât și de Kremlin, și că un posibil motiv pentru deplasările la Moscova ale liderilor partidului ar fi speranţa lor „de a convinge Rusia să accepte o coaliție a socialiștilor cu Partidul Democrat”.

În interviul pentru Europa Liberă, Maia Sandu a acuzat actuala guvernare că „a devenit mai dură după aceste alegeri” și că „încearcă să suprime orice formă de opoziție”, având drept singur scop rămânerea la putere, și pentru acest lucru „democrații sunt capabili de orice”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării