958
0
Sandu a numit 3 principii-cheie care stau la baza acținilor Guvernului
958
0

Prim-ministrul Maia Sandu, împreună cu cabinetul de miniștri au discutat planul de acțiuni pentru a îmbunătăți viața cetățenilor.

„Împreună cu miniștrii am stabilit că toate acțiunile planificate trebuie să pornească de la 3 principii-cheie: eliminarea schemelor de corupție, redarea independenței instituțiilor statului, așa încât acestea să protejeze oamenii și interesul național, și aducerea Moldovei în familia țărilor civilizate”, a declarat prim-ministrul țării, transmite Știri.md.

Cu toate acestea, Sandu a menționat că obiectivul de bază este crearea unor condiții mai bune pentru oameni „Înțelegem că cetățenii vor să trăiască mai bine acum. Și acesta este obiectivul nostru principal”. 

„Toate acțiunile noastre sunt ghidate anume de acest deziderat. Totodată, pentru construirea unor instituții independente și în interesul cetățeanului este nevoie de eforturi din partea tuturor și de multă muncă. Vom prezenta săptămâna viitoare pentru dezbateri planul de acțiuni al Guvernului și ne dorim ca întreaga societate să se implice în discutarea acestuia”, a declarat Maia Sandu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter