main logo
4797

Sălile de box ale lui Constantin Țuțu, oferite de stat fără să plătească chirie

Descinderi matinale la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Sălile de box ale lui Țuțu, oferite de stat fără să plătească chirie

Mai multe săli ale Clubului sportiv al fostului deputat Constantin Țuțu ar fi fost avantajate de către stat, oferindu-le spațiu fără a achita taxa, transmite Știri.md.

Despre acest lucru a anunțat pe pagina sa de Facebook Octavian Țîcu:

"În această dimineață, în calitate de președinte al subcomisiei parlamentare pentru sport, am descins la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Am descoperit că în condiții absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis și fără plată pentru arendă, una din sălile de sport ale Centrului celui mai important "olimpic" - Constantin Țuțu. 

În această sală, dotată excepțional, în comparație cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit țuțâcii regimului, cei care intimidau și amenințau oamenii la proteste; cei care rezolvau treburile murdare ale regimului; cei care asigurau protecție în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!

Investigăm contextul și oamenii care se fac responsabili de această situație și vom reveni în curând cu un raport amplu asupra acestei probleme...", a scris Țîcu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării