22 iul, 2019 10:24
4 147
0
Sălile de box ale lui Constantin Țuțu, oferite de stat fără să plătească chirie
22 iul, 2019 10:24
4 147
0

Descinderi matinale la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Mai multe săli ale Clubului sportiv al fostului deputat Constantin Țuțu ar fi fost avantajate de către stat, oferindu-le spațiu fără a achita taxa, transmite Știri.md.

Despre acest lucru a anunțat pe pagina sa de Facebook Octavian Țîcu:

"În această dimineață, în calitate de președinte al subcomisiei parlamentare pentru sport, am descins la Centrul Național de Pregătire a Loturilor Olimpice.

Am descoperit că în condiții absolut netransparente, regimul oligarhic a înstrăinat, gratis și fără plată pentru arendă, una din sălile de sport ale Centrului celui mai important "olimpic" - Constantin Țuțu. 

În această sală, dotată excepțional, în comparație cu restul sălilor unde olimpicii se antrenează, ani la rând s-au pregătit țuțâcii regimului, cei care intimidau și amenințau oamenii la proteste; cei care rezolvau treburile murdare ale regimului; cei care asigurau protecție în atacurile împotriva mediului de afaceri. Într-un cuvânt - killerii regimului!

Investigăm contextul și oamenii care se fac responsabili de această situație și vom reveni în curând cu un raport amplu asupra acestei probleme...", a scris Țîcu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter