main logo
783

Sajin, despre noua sa funcție de președinte al raionului Ialoveni

Ghenadie Sajin, noul președinte al raionului Ialoveni, spune că a fost promovat în această funcție de colegii săi din Partidul Democrat.

Sajin, despre noua sa funcție de președinte al raionului Ialoveni

Conform spuselor lui Sajin, colegii săi de partid sunt de părere că acesta s-ar descurca foarte bine în fotoliul de președinte de raion, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Așa a decis echipa politică care m-a promovat în funcție, colegii au considerat că voi fi mai util acolo”, a spus Sajin, contactat de TV8.

Acesta spune că Lilian Carmanov, ex-președintele raionului Ialoveni, care a demisionat astăzi, a revenit la funcția de vicepreședinte al raionului. 

Ghenadie Sajin spune că pentru colegul său Lilian Carmanov nu contează funcția, ci rezultatele „Ne-am dus acolo ca să muncim, să înregistrăm performanțe”, a spus Sajin.

Noul președinte al raionului Ialoveni spune că nu a demisionat încă din funcția de director al Agenției de Supraveghere Tehnică, dar mai are timp să o facă.

Întrebat de reporterul TV8 de ce nu a confirmat ieri jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, care l-au sunat și l-au întrebat dacă este adevărat că va deveni președintele raionului Ialoveni, acesta a spus că decizia a fost luată aseară, la ședința biroului permanent al partidului și că nu era obligat să sune apoi jurnaliștii și să-i anunțe.

Ghenadie Sajin a fost anterior director al Finpar-Invest SRL, una dintre companiile președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. De asemenea, acesta a deținut anterior funcția de șef al Inspecției de Stat în Construcții.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării