main logo
1048

Saakașvili, gata să vină la Chișinău. Unde s-ar putea implica

Fostul președinte georgian, Mihail Saakașvili, este gata să vină la Chișinău, împreună cu echipa sa, pentru a oferi expertiză Guvernului Maia Sandu în implementarea reformelor.

Saakașvili, gata să vină la Chișinău. Unde s-ar putea implicaFoto: cotidianul.md

Saakașvili a intervenit prin telefon marți, în cadrul unei emisiuni de la postul TV 8, la care a participat premierul Maia Sandu. Solicitat printr-un sms de Andrei Năstase să vină cu expertiză pentru reformarea Ministerului de Interne, Saakașvili și-a manifestat deschiderea, transmite Știri.md cu referire la cotidinul.md

„Cu mare drag vin și vă ajut. Doar dați un semn și eu voi fi acolo, împreună cu echipa mea. Vă vom împărtăși și experiențele bune, și cele mai puțin bune, pentru că putem învăța și din greșeli. Este important ca în Moldova reformele să decurgă mai rapid și mai bine”, a precizat Mihail Saakașvili.

Fostul președinte georgian și guvernator al regiunii Odesa s-a arătat sigur că Plahotniuc va ceda în curând puterea, întrucât „nu se poate opune întregii lumi, care deja a recunoscut legalitatea Guvernului Sandu”.

Mihail Saakașvili a fost lăudat pentru reformele sale în Ministerul de Interne și domeniul justiției după preluarea președinției în Georgia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării