main logo
1757

S-a pierdut un deputat la Parlament. Grosu: Să îl chemăm toți împreună

La ședința de vineri a Parlamentului s-au pierdut deputați. Unul dintre parlamentarii care trebuia să prezinte modificările unui proiect de lege s-a făcut nevăzut, iar timp de câteva minute Igor Grosu și ceilalți parlamentari încercau să îl găsească.

S-a pierdut un deputat la Parlament. Grosu: Să îl chemăm toți împreunăFoto: zdg.md

„Prezintă… iar proiectul este prezentat… Este prezentat mai târziu. Dar unde e mult stimatul prezentator. Să îl chemăm toți împreună. Nu, că următorul tot Moș Crăciun trebuie să îl prezinte și…”, spunea Grosu de la tribună, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Președintele Parlamentului a cerut deputaților să „declanșeze operațiuni de căutare și a încercat să treacă la alt subiect. Colac peste pupăză, nici celălalt deputat care trebuia să prezinte un proiect de lege nu se afla în sală.

„Dacă doamna Morozova era, era ușor. Eu știu că toată nădejdea e în doamne în țara asta, dar… Propun până revine proiectul să preluăm proiectul 272. Aici soluție este? Am impresia că s-a relaxat lumea de tot”, a conchis Grosu.

Până la urmă, parlamentarii „pierduți” prin Legislativ au fost găsiți. Între timp, la tribună a ieșit și un coleg de-al lor, gata să prezinte pachete de modificări legislative pregătite spre dezbatere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării