main logo
1794

Ruslan Codreanu, nașul de cununie al unui deputat din blocul ACUM

Ruslan Codreanu recunoaște că este nașul de cununie al deputatului blocului ”ACUM”, Sergiu Litvinenco.

Ruslan Codreanu, nașul de cununie al unui deputat din blocul ACUM

Primarul interimar al Capitalei, însă, refuză să spună dacă finul său ar fi influențat, prin intermediul șefului statului, socialiștii ca aceștia să renunțe la ideea de a-l demite, transmite Știri.md cu referire la tvc.md.

Totodată, în presă au apărut informații că Sergiu Litvinenco ar fi rugat-o pe Maia Sandu să intervină în favoarea nașului său.

După ce în presă s-a scris că Ruslan Codreanu este nașul de cununiei al deputatului din blocul ”ACUM”, Sergiu Litvinenco, edilul a confirmat acest lucru. Nu a confirmat, însă, dacă Litvinenco l-ar fi ajutat să se mențină în funcție. Întrebat de jurnaliști – acesta a întors spatele și a plecat.

Amintim că sâmbătă, 15 iunie, mai mulți consilieri municipali au adoptat o declarație prin care au acordat vot de neîncredere lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu, cerând demisia acestora.

Totuși, aleșii locali nu au reușit să dezbată proiectul și să-l supună votului deoarece acest lucru a fost împiedicat după vizita deputatului fracțiunii Socialiștilor, Ion Ceban, iar consilierii s-au limitat doar la declarații.

Ulterior, aleșii locali socialiști au părăsit sala de ședință.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării