main logo
1051

Ruslan Codreanu, despre scandalul de la Gaudeamus

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, susține că scandalul iscat în privința demolării Cinematografului Gaudeamus are tentă politică.

Ruslan Codreanu, despre scandalul de la Gaudeamus

Edilul interimar susține că anterior au fost mai mulți activiști civici care au încercat să lupte pentru această clădire, dar nu le-a reușit: „Întrebarea e de ce nu s-a mers pe prevenirea scandalului respectiv? De ce noi încercăm să fim pompieri, după ce focul s-a stins?”, a spus Codreanu. 

Potrivit lui Ruslan Codreanu, contractul de vânzare-cumpărare a clădirii este încă din anul 2004: „Lucrurile acestea s-au întâmplat de mult. Decizia de a fi acolo altceva e de foarte de mult. Eu nu cunosc un politician care să nu fi fost acolo și să fi făcut un selfie cu Gaudeamus, pentru că e în trend. Ți-ai făcut un selfie la Gaudeamus,1000 de like-uri ți-s asigurate”, a declarat edilul interimar. 

Pentru a fi prevenite situații similare pe viitor, Codreanu spune că trebuie ca toate autorizațiile de demolare să fie făcute publice. Astfel, actele ilegale emise în acest sens vor putea fi contestate și anulate în timp util, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării