1 213
0
Ruslan Codreanu, despre criza politică care domină în Moldova
1 213
0

După ce mai mulți primari și președinți de raioane au anunțat că susțin Guvernul Sandu, primarul interimar general al Capitalei Ruslan Codreanu și-a expus și el părerea referitor la situația politică din țară.

Foto: Știri.md

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de facebook, edilul se arată nemulțumit de cele ce se întâmplă în ultima perioadă, iar acest lucru afectează mai multe direcții din cadrul Primăriei nu activează în regim normal în ultimele zile, transmite Știri.md. 

"Criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă. Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, asa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor", a spus Codreanu. 

De asemenea, primarul spune că sunt planificate mai multe activități pentru zilele ce urmează.

"Începem reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, reparațiile în zeci de instituții de învățământ au fost deja demarate, facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sunt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țânțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an", a anunțat edilul.

Ruslan Codreanu a precizat că în câteva zile ar putea reveni la muncă, după ce a suferit o traumă la picior.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter