main logo
1653

Rusia interzice alianța PDM-PSRM? Răspunsul lui Igor Dodon

Mai mulți analiști și politicieni au declarat anterior că după alegerile parlamentare din februarie, Igor Dodon ar fi mers la Moscova de câteva ori pentru a primi indicații cu privire la crearea unei eventuale majorități parlamentare.

Rusia interzice alianța PDM-PSRM? Reacția lui Igor DodonFoto: Știri.md

Președintele Igor Dodon neagă însă acest lucru și susține că nimeni din afara țării nu îi dă indicații, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Jurnalistul Gheorghe Gonța l-a întrebat pe Igor Dodon de câte ori a fost la Moscova după alegerile Parlamentare. Șeful statului a declarat că a avut o singură vizită.

„Nu-mi amintesc. Una la sigur. Restul au fost ocazionale, în tranzit”, a spus Dodon.

Cu referire la faptul că ar primi indicații de la Putin, Igor Dodon a declarat că nu se discută astfel de lucruri la nivel de președinți.

„Nu este în limbajul interprezidențial. Nici eu nu pot, dar nici altul nu o să vină. Este stat independent. Esta stat R. Moldova. E mic, mare, cum doriți, dar e stat independent. Un președinte, mai ales cu așa experiență cum sunt cei din Rusia, nu pot veni cu așa mesaje”, a spus Igor Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării