main logo
1458

Robu, despre cazul lui Golovatiuc: Victima nu colaborează cu legea

Cazul fostului ambasador al Republicii Moldova în Federația Rusă, Vladimir Golovatiuc, privind acuzațiile la adresa sa de hărțuire sexuală, pare să nu aibă finalitate.

Robu, despre cazul lui Golovatiuc: Victima nu colaborează cu legeaFoto: știri.md

În cadrul ediției din 30 mai a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a precizat că victima nu mai colaborează cu oamenii legii, transmite Știri.md.

„Nemijlocit, victima a refuzat deja colaborarea cu organul de urmărire penală”, a declarat Robu.

Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Vladimir Golovatiuc, a fost rechemat la Chișinău, pe 29 iulie 2021, după acuzațiile de hărțuire sexuală, venite din partea unei angajate din cadrul misiunii diplomatice.

Contactat de TV8.md, atunci, Vladimir Golovatiuc a spus că nu cunoaște nimic despre acuzațiile privind scandalul sexual în care ar fi implicat. Totodată, el a menționat că a venit la Chișinău pentru concediu, însă a fost rechemat din acesta pentru consultări.

Menționăm că portalul Deschide.md a scris că Vladimir Golovatiuc ar fi fost implicat într-un scandal legat de hărțuire sexuală a unei angajate din cadrul misiunii diplomatice de la Moscova. Din fericire, femeia a reușit să fugă din reședința ambasadorului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării