main logo
491

Rezultate de la alegeri și sondaje, publicate online pe Votum.md

Pe site-ul de sondaje sociologice independente Votum.md puteți compara rezultatele alegerilor locale, prezidențiale și parlamentare din Republica Moldova cu rezultatele sondajelor online, realizate de către proiectul nostru începând cu anul 2016.

Acest lucru vă va permite să urmăriți modul în care preferințele politice ale utilizatorilor de Internet și ale alegătorilor reali din Republica Moldova s-au schimbat în ultimii ani. 

În plus, utilizatorii vor putea afla cât de exacte au fost prognozele respondenților de pe Votum.md și cât de mare a fost deosebirea dintre acestea și rezultatele votării efective a electoratului din țara noastră.

Pentru a vizualiza și a compara rezultatele alegerilor cu cele ale sondajelor anterioare de pe Votum.md, trebuie să faceți clic pe butonul „Alegeri”, situat în bara de meniu din partea de sus a paginii, alături de butoanele „Despre noi” și „Sondaje”. 

În noua pagină cu sondaje, selectați-l pe acela care vă interesează și faceți clic pe butonul „Rezultate”.

Pe această pagină deja puteți să vă familiarizați și să comparați rezultatele alegerilor prezidențiale din anul 2016, alegerilor primarului municipiului Chișinău din anul 2018, alegerilor parlamentare din anul 2019, la fel și rezultatele alegerilor primarilor municipiilor Bălți și Chișinău din anul 2019.

Reamintim, Votum.md realizează sondaje sociologice independente sub formă de vot online. Cercetările efectuate de către proiect nu sunt susținute sau sponsorizate de niciunul dintre candidații sau partidele politice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării