main logo
589

Reprezentarea Transnistriei în Moscova va fi condusă de Leonid Manakov

Reprezentarea oficială a Transnistriei în capitala Federației Ruse va fi condusă de Leonid Manakov, transmite Noi.md. El a fost numit în această funcție prin decretul liderului Transnistriei, Vadim Krasnoselski.

Reprezentarea Transnistriei în Moscova va fi condusă de Leonid Manakov

Informația vine din partea mass-mediei transnistrene, potrivit căreia candidatura lui Leonid Manakov a fost aprobată de comisia Consiliului Suprem al Transnistriei pentru relații internaționale, relatează Ştiri.md cu referire la noi.md

Inaugurarea reprezentanţei Transnistriei în FR este preconizată pentru această lună şi va avea loc în centrul Moscovei, pe Novîi Arbat, lângă renumita Casă a Cărţii. Aceasta va funcționa în primul rând pentru cetățenii transnistreni, de exemplu pentru a proteja interesele transnistrenilor în Rusia. 

Leonid Manakov s-a născut la 8 mai, 1945, la Kiseliovsk, regiunea Kemerovo (FR). În mai, 1997, a fost numit în funcţia de viceprim-ministru al afacerilor interne din Transnistria și șef al miliţiei criminale din cadrul MAI al Transnistriei. 

Începând cu anul 2000 şi până în prezent a activat în calitate de avocat, fiind vicepreședinte al Corporaţiei avocaţilor din Rusia. Deţine titlul de „Avocat onorific al Rusiei”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării