main logo
2681

Reprezentanții și simpatizanții Șor continuă să blocheze drumurile

Deputați ai Partidului Politic Șor, aleși locali și simpatizanți ai formațiunii au organizat și astăzi un flashmob național de blocare a drumurilor în diferite regiuni ale țării.

Reprezentanții și simpatizanții Șor continuă să blocheze drumurileFoto: partidulsor.md

Potrivit unui comunicat al formațiunii, flashmob-ul a fost organizat drept rezultat al refuzului premierului Dorin Recean de a discuta direct cu autorii rezoluției în care se cere achitarea integrală a facturilor cetățenilor pentru lunile de iarnă, transmite Știri.md.

„Noi avem pregătită și soluția legală, pe care vrem să o propunem prim-ministrului, care, însă, a tratat ieri, 14 martie, cu indiferență sutele de mii de oameni care așteaptă de la guvernare achitarea integrală a facturilor pentru gaz, energie termică și electrică.

Din cauza atitudinii nedemne a șefului Cabinetului de miniștri, acțiunea de blocare a drumurilor continuă și astăzi”, se arată în comunicat. 

Reprezentanții Partidului Șor mai anunță că mâine, 16 martie, se vor aduna la Parlament, la ora 11:00, ca să ceară aprobarea inițiativelor legislative care, în opinia lor, „vor face posibilă achitarea integrală a facturilor”.

Citește și:

Protestul din Capitală s-a încheiat: O rezoluție a fost depusă la Guvern

Simpatizanții Șor au blocat intrarea în Edineț și o stradă din Chișinău

Străzi blocate de protestatarii Șor. Poliția: S-au încălcat prevederile CSE

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării