main logo
1415

Replici tăioase între Ceban și Marian: Avem un troll

Primarul Ion Ceban s-a arătat deranjat de faptul că unii politicieni au preferat să meargă la pauza de masă, și nu la protest.

Replici tăioase între Ceban și Marian: Avem un trollColaj: știri.md

Asta după ce premierul Natalia Gavrilița, alături de deputații Radu Marian și Veronica Roșca, a fost observată într-un restaurant în timp ce lua masa, când oamenii protestau la câțiva metri distanță, transmite Știri.md.

„Am arătat unor colegi, acolo unde stăteau și beau frumos băuturică doamna prim-ministră și niște deputați PAS, la 50 de metri de protestatari. Nu am mai văzut asemenea lucruri. Nu contează cine sunt ei, cine stă în spatele lor, că agreăm sau nu protestul…

Dar să-ți bați joc în asemenea hal de toată societatea. Să stai acolo, bine-mersi „mneam mneam” în ambele fălci și cu băuturică la masă e un pic deranjant”, a declarat Ion Ceban.

La rândul său, deputatul PAS Radu Marian a venit cu o replică în adresa edilului.

”Am văzut abia acum reacția primarului Ceban la prânzul pe care l-am luat împreună cu dna prim-ministru și colega Veronica Roșca. Am rămas mască! Deci Ceban, în timpul ședinței operative (care n-are nicio treabă cu politica), s-a arătat mult mai deranjat de niște oameni care iau prânzul decât de hoții de miliarde care stau în palate de 13 milioane de euro pe bani furați și plătesc oamenii sărmani să stea în corturi, nemaivorbind de dezordinea care se face acolo, în inima Capitalei. 

Stimați cetățeni ai Capitalei, deja nu mai avem primar. Avem un troll care lucrează în tandem cu hoții care vor să destabilizeze Moldova”, a declarat Marian. 

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării