main logo
2019

Replici dure între Chicu și Filip: Gândiţi-vă de ce vă pleacă oamenii

Schimb de replici între foștii premieri Pavel Filip și Ion Chicu, după ce liderul PDM a acuzat că formațiunea politică a lui Chicu a fost creată pentru a zădărnici șansele proeuropenilor în viitorul Parlament.

Replici dure între Chicu și Filip: Gândiţi-vă de ce vă pleacă oameniiColaj: știri.md

Filip declarase luni, în cadrul unei emisiuni de la postul TVR Moldova, toate partidele nou-create au menirea de a rupe voturi si de a impiedica formarea unei coaliţii pro-europene în viitorul Parlament, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Noi, venind în Parlament, vom asigura o majoritate proeuropeană şi vom pune în aplicare toate promisiunile pe care le-am făcut. Partidele nou-create nu sunt constituite pentru o luptă politică veritabilă, dar pentru a încurca pe cineva sau pentru a ajuta pe altcineva. Nu am dovezi că în spatele creării acestui partid ar sta PSRM cu Igor Dodon, acum acumulez informaţii şi când voi avea probe, voi ieşi public şi voi anunţa”, a declarat Filip.

Liderul PD a mai acuzat că „în teritoriu se merge cu oferte financiare, să ne distrugă organizaţiile teritoriale, e cunoscută epopeea cu cumpărarea deputaţilor, acest lucru a fost valabil şi la nivel raional, la nivel de consilieri, primari”.

Replica lui Chicu nu s-a lăsat mult așteptată, acesta menționând că Filip se află în derivă.

„Respectul şi gratitudinea pe care le am faţă de mai mulţi colegi – oameni profesionişti şi integri din PDM şi alte partide, mă fac să mă abţin de la o reacţie pe măsură, la ieşirile unor (încă) lideri de partid. Vreau doar să-i sugerez d-lui Pavel Filip (şi altor lideri politici în „derivă”) un singur lucru – gândiţi-vă de ce pleacă profesioniştii de valoare de sub „conducerea” dvs. Şi, mai puţin – unde pleacă?”, a menționat Chicu.

Totodată, el le-a transmis celor din PDM că este gata să se întâlnească cu ei pentru a forma o echipă comună.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării