main logo
2133

Replica premierului Ion Chicu la cele 10 întrebări adresate de PAS

Premierul Ion Chicu, a venit cu o reacție după ce președintele PAS, Maia Sandu, a adresat în cadrul unui briefing de presă zece întrebări de la cetățeni pentru Dodon și Chicu.

Replica premierului Ion Chicu la cele 10 întrebări adresate de PASFoto: știri.md

Consilierul premierului, Boris Harea, a declarat pentru Știri.md că Ion Chicu regretă că unii candidați preferă să vină în fața oamenilor cu demagogii și minciuni, în loc de propuneri concrete de schimbare a lucrurilor spre bine în țară.

”E straniu că acea care, în august 2019, era ok cu majorarea tarifelor la energie electrică, acum e preocupată de prețurile în Republica Moldova. 

Sau poate a uitat că tot ea a fost de acord în Memorandumul cu FMI să majoreze și tarifele interne la gazul natural?

Sau poate a uitat că a fost membru de vază a unor guverne, care au admis furtul miliardelor, puse ulterior pe umerii oamenilor. 

Sau nu știe că impozitele din care se acoperă acea fraudă sunt elemente ale costului? 

Ce s-a ieftinit în Republica Moldova în acei ani în care Doamna a fost ministru? Dar prim-ministru? 

Regretăm că unii candidați preferă să vină în fața oamenilor cu demagogii și minciuni, în loc de propuneri concrete de schimbare a lucrurilor spre bine în țară,” a menționat Boris Harea.

Știri.md amintește că replica consilierului lui Ion Chicu vine după ce Maia Sandu a adresat 10 întrebări de la cetățeni pentru Ion Chicu, în contextul celor 10 luni de guvernare și țin de activitățile care au fost întreprinse până acum de Guvernul Chicu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării