main logo
1063

Replica lui Năstase pentru Dodon privind funcția de speaker

După ce ieri Igor Dodon i-a spus lui Andrei Năstase că nici măcar să nu viseze la funcția de speaker, azi liderul PPDA i-a transmis șefului statului printr-un live pe Facebook că nu-și dorește această funcție pentru el, ci pentru țară.

Replica lui Năstase pentru Dodon privind funcția de speakerReplica lui Năstase în privința funcției de speaker: Sunt un visător

"În ultimul timp, președintele Dodon s-a transformat într-un purtător de cuvânt al PD și îndeplinește dorințele lui Plahotniuc. Dodon face totul ca să-i păstreze puterea lui Plahotniuc. Pentru el țara deja nu mai este capturată, iar dezoligarhizarea țării se face prin neadmiterea în funcția de speaker al unui deputat ACUM. Și mai spune că nu ar trebui nici măcar să visez, da, eu sunt un om visător, visez la o dimineață în care Moldova va fi liberă. Niciodată nu mi-am dorit nimic pentru mine, totul am dorit să fie pentru țară. În 2016 am renunțat să particip în campania prezidențială și am decis să sprijin un candidat comun. Eu alegând să lupt cu mafia fără nicio funcție", a spus Năstase, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Ieri, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la Moldova 1, Igor Dodon a spus că PSRM nu va accepta niciodată ca Andrei Năstase să fie președinte al parlamentului.

Andrei Năstase nu va fi speaker al parlamentului și să nu viseze, poate va fi prim-ministru dacă se va înțelege cu Maia Sandu, dacă nu, se va merge la alegeri anticipate”, a menționat Igor Dodon. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării