main logo
1004

Replică lui Candu: Din noi nu vor curge bani. Miliardul e la voi

Partidul Liberal Democrat a venit cu o reacție în urma declarațiilor, de ieri, ale lui Andrian Candu de la tribuna Parlamentului.

Replică lui Candu: Din noi nu vor curge bani. Miliardul e la voi

„Dacă vorbim de miliard ar trebui să-i scuturăm pe colegii de la PLDM să vedem dacă mai cad bani din ei”, a declarat Andrian Candu ieri în ședința parlamentului, transmite Ştiri.md cu referire la Unimedia.

În replică, astăzi, președintele fracțiunii a venit cu o reacție în plenul Parlamentului. „V-ați permis să insultați deputații liberali-democrați. Ați zis că vrei să ne scuturați. Încercați domn. Președinte, dar vă asigur că va curge mai mult adevăr despre realii hoți, oploșiți din partidul din care faceți parte.  Din noi nu va curge bani, miliardul e la voi, la cei din partid și voi l-ați legalizat în stilul actualii guvernări. Aș sugera să fiți scuturați voi, din PD, și pe lângă banii furați, care sunt sigur că vor curge, poate va curge nerușinarea, lăcomia, aroganța, lașitatea, ect, dar nu prea cred că aceste calități au fost date pe viață, iar de alte calități nu dispuneți. În mintea și acțiunile dvs. persistă lăcomia pentru putere și avere”, a conchis Deliu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării