main logo
469

Renato Usatîi nu exclude că ar putea participa la alegerile locale

Fostul primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi, susține că ar putea lua în calcul o eventuală participare a sa la alegerile locale din octombrie.

Renato Usatîi nu exclude că ar putea participa la alegerile localeFoto: Știri.md

Usatîi spune că va discuta acest subiect cu locuitorii orașului, dar că îl reține și posibilitatea unui scrutin parlamentar anticipat. Totodată, Usatîi nu exclude nici faptul că ar putea candida chiar și la șefia Capitalei, transmite Știri.md cu referire la Agora.

„Foarte mulți locuitori din Bălți s-au apropiat și m-au rugat să revin. Pentru mine e o decizie foarte dificilă. Aș vrea să duc la bun sfârșit proiectele de construcție. Bălțiul a ajuns cea mai transparentă localitate. 

Eu vreau să vorbesc cu bălțenii. Activiștii din Chișinău îmi cer să merg la Primăria Chișinău, cei din Bălți - la Bălți. Recent, la Fălești, s-a apropiat de mine cineva și mi-a spus că trebuie să candidez acolo. Nu exclud că aș putea candida și la Chișinău.

Eu am o poziție. Îmi place ce lucru am făcut la Bălți, rezultatele pe care le-am atins. Cea mai mare parte din timpul petrecut în Republica Moldova a fost în nordul țării”, a declarat Renato Usatîi la TVC21.

Fostul primar de Bălți susține însă că a primit anumite semnale pe dosarele în care este vizat, dar și că am putea avea alegeri parlamentare anticipate.

„Unii spun că Usatîi va merge la Bălți și noi acolo îi vom pune capac. Eu recent am aflat că procurorul general interimar a luat dosarele mele în gestiune și seara stă și se șușotește cu cineva. 

Dacă eu voi primi informația că vor fi anticipate, nu va fi corect față de locuitori să plec de la Primărie. Mai am nevoie de unele confirmări”, a mai adăugat Usatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării