main logo
884

Renato Usatîi: Familia Greceanîi, implicată în devalizarea Băncii de Economii

Noi dezvăluiri scandaloase cu implicarea socialiștilor apar în presă.

Usatîi: Familia Greceanîi, implicată în devalizarea Băncii de Economii

Recent, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, aflat la Moscova, a publicat o serie de documente care ar demonstra că soțul Zinaidei Greceanîi ar fi luat un credit de 3 milioane 500 de mii de dolari de la Banca de Economii, în perioada în care s-a produs furtul miliardului, transmite Știri.md cu referire la tvc.md.

„Cât timp socialiștii povestesc că vor returna banii furați, le propun să pună mână de la mână și să întoarcă 3, 5 milioane de dolari pe care i-a luat în credit soțul Zinaidei Greceanîi, dintr-o bancă din Moldova”,scrie pe pagina sa de Facebook Renato Usatîi.

Potrivit lui, falimentarea băncilor s-a produs anume din cauza unor astfel de credite, contractate prin diferite proiecte și nimeni nu intenționa să le ramburseze.

Menționăm că, anterior la un post TV privat Renato Usatîi a declarat că contractarea creditului de către familia Greceanîi ar fi avut loc încă la începutul anilor 2000.

Usatîi a mai menționat că banii nu au fost întorși Băncii de Economii care ulterior, a devalizat împreună cu alte două bănci în cazul „furtului  secolului”.

Anul trecut și președintele Comuniștilor a declarant că familia Greceanîi ar fi luat un credit de peste 40 milioane de lei de la Banca de Economii  pe care nu l-a întors.

Serviciul de presă al socialiștilor nu ne-a răspuns la telefon pentru comentarii.

Anterior, Zinaida Greceanîi a declarat că  Moldova are nevoie de o guvernare nouă care va găsi miliardul furat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării