16 octombrie, 14:54
1 796
2
Renato Usatîi declară că Igor Dodon ar încerca să fraudeze alegerile
16 octombrie, 14:54
1 796
2

Candidatul formațiunii Partidul Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, denunță încercări de fraudare a alegerilor din partea lui Igor Dodon, care candidează independent.

Colaj: știri.md

Într-o conferință de presă, Renato Usatîi a acuzat că mai mulți aleși locali din partea Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat ar oferi ajutoarea sociale pentru 200.000 de cetățeni, pentru ca aceștia în schimb să-și dea votul pentru Igor Dodon, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

Renato Usatîi se declară convins că voturile cetățenilor din stânga Nistrului vor fi fraudate, însă nu va exista transport organizat ca la alte scrutine.

Potrivit lui, alegătorii din regiune vor fi aduși până la podurile de peste Nistru, iar de acolo vor merge singuri la secțiile de vot pentru a mima un proces electoral corect.

Candidatul formațiunii Partidul Nostru mai susține că săptămâna viitoare ar urma să fie creată o nouă majoritate parlamentară, deputații de la Pro Moldova urmând să adere la fracțiunea Partidului Șor.

„Majoritatea deputaților de la Pro Moldova o să treacă la Partidul Șor ca să asigure o nouă majoritate parlamentară și astfel Pavel Filip să plece în istorie”, a menționat Usatîi.

Igor Dodon nu a comentat deocamdată acuzațiile aduse. De asemenea, nici formațiunile vizate nu au venit cu o reacție. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter