main logo
595

Renato Usatîi cere o întrevedere cu noul procuror general

Președintele Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, spune că va cere o întrevedere cu noul procuror general interimar, Dumitru Robu.

Renato Usatîi cere o întrevedere cu noul procuror general

„Aș vrea să discut cu procurorii care se ocupă cu furtul miliardului, dacă nu a vrut să discute cu mine comisia parlamentară. O să cer o întrevedere cu procurorul general, căci săptămâna viitoare vor începe unele acțiuni de investigație ce ține de furtul miliardului”, a declarat Usatîi azi, în fața Procuraturii Anticorupție, unde a fost citat, transmite Știri.md cu referire la tv8.md.

Politicianul afirmă că va avea chiar săptămâna viitoare o întâlnire cu câțiva detectivi din diferite țări, care urmează să facă la comanda lui Usatîi propria investigație a fraudei bancare din Moldova.

„Primul e Plahotniuc, restul merg după el. Trebuie să începem de la tata, care a organizat totul, care l-a protejat pe Șor și alții”, a spus Usatîi.

Liderul PN zice că întrevederea va avea loc într-o țară din Uniunea Europeană (UE): „Special ne întâlnim afara țării, căci amuș aici se va începe filajuri să vadă care-s detectivii, din ce state. Începe o perioadă interesantă”, a mai spus președintele PN.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării