main logo
2959

Renato Usatîi anunță blocul electoral cu numele său: Lupta va fi murdară

Liderul „Partidului Nostru”, primarul de Bălți, a anunțat că a depus actele la CEC pentru crearea un bloc electoral împreună cu Partidul Patria, care se va numi Blocul Renato Usatîi.

Renato Usatîi anunță blocul electoral cu numele său: Lupta va fi murdarăFoto: știri.md

Renato Usatîi a declarat că s-a decis să creeze un bloc electoral după ce a aflat că socialistul Igor Dodon intenționează să creeze mai multe blocuri de dreapta și de stânga în această campanie electorală, transmite Știri.md.

”Pentru a evita orice fel de provocări, noi cu colegii am decis să mergem cu Blocul Renato Usatîi, deoarece cetățenii nu vor putea confunda numele meu cu câteva partide asemănătoare.

Va fi o campanie foarte murdară și complicată”, a declarat Usatîi în cadrul unui live.

”Noi am fost și suntem un partid de centru. Noi avem votanți și din dreapta și din stânga. Suntem Blocul care va uni toți cetățenii care vor o schimbare.

Săptămâna viitoare vom publica lista candidaților din Bloc. Veți vedea nume notorii”, a mai declarat Usatîi.

De asemenea, Usatîi a declarat că în curând, mai exact săptămâna viitoare, acesta va depune cererea de suspendare din funcția de primar.

Știri.md reamintește că Usatîi a anunțat ieri că intenționează să meargă la alegerile anticipate și să creeze un bloc electoral.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării