main logo
1368

Redacția Știri.md prezintă scuze ex-viceministrului Valeriu Ostalep

Administrația site-ului www.știri.md prezintă scuzele de rigoare pentru faptul că pe site-ul nostru au fost publicate, din greșeală, unele date cu caracter personal ale lui Valeriu Ostalep.

Redacția Știri.md prezintă scuze ex-viceministrului Valeriu Ostalep

Ex-viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Valeriu Ostalep, a depus la data de 8 noiembrie, o plângere în care își explică indignarea pe marginea faptului că a fost încălcată legislația cu privire la folosirea simbolurilor de stat și cere tragerea la răspundere a persoanei care a arborat drapelul României. 

De menționat că, plângerea a fost depusă pe numele unei persoane care a arborat tricolorul României pe un pilon situat pe un teritoriu extravilan din Durlești. 

În plângerea publicată de persoana vizată pe Facebook, Ostalep menționează că a fost încălcată legislația cu privire la folosirea simbolurilor de stat, precizând că în Republica Moldova se pot arbora drapelele altor state doar în cazul în care este alături și cel al Republicii Moldova. 

Mai mult, acest lucru este permis cu prilejul vizitelor cu caracter oficial de stat, al unor festivități și reuniuni internaționale, pe clădiri oficiale și în locuri publice stabilite. 

Valeriu Ostalep este jurist, diplomat, activist, analist politic. De asemenea, în perioada 2005-2009 a ocupat funcția de viceministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării