main logo
2195

Recean, întrevedere cu președintele Ungariei: Vom continua reformele

Modalitățile prin care ar putea fi consolidate relațiile bilaterale dintre Republica Moldova și Ungaria, dar și dezvoltarea noilor oportunități de cooperare, în special în domeniul economic, au fost subiectele discutate de Dorin Recean și președintele Ungariei, Katalin Novák, în debutul vizitei de lucru a șefului Executivului la Budapesta.

Recean, întrevedere cu președintele Ungariei: Vom continua reformeleFoto: Gov.md

În cadrul discuțiilor, oficialii s-au referit la eforturile susținute ale autorităților pentru asigurarea ireversibilității cursului de integrare europeană a Republicii Moldova, transmite Știri.md.

Potrivit lui Dorin Recean, deschiderea negocierilor de aderare cu UE este rezultatul unei munci comune și autoritățile moldovenești sunt ferm angajate să continue reformele și procesul de modernizare europeană a Republicii Moldova, inclusiv prin armonizarea legislației cu standardele europene.

De menționat că șeful Executivului se află într-o vizită de lucru în Ungaria, la invitația premierului maghiar, Viktor Orbán. În cursul zilei de astăzi, 25 ianuarie, premierul Dorin Recean se va mai întâlni cu omologul său maghiar, cu oameni de afaceri și cu diaspora țării noastre în Ungaria.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării